Marley a JA :)

marley7Do pozornosti vám tento krát dávam romantickú komédiu „Marley a ja“. Marley je pes, ale aj napriek tomu, nie je tento film určený len pre psíčkarov. Tento film totiž rozbúši každé srdce. Ale poďme po poriadku. Marley je šteniatko labradora, ktoré dostane Jenny (Jennifer Aniston) od svojho manžela Johna (Owen Wilson). Výchovu úplne nezvládli a tak sa z Marleyho stáva nevyspytateľný uragán. Marleymu chutí sadrokartón, nový nábytok, vankúše, kvety, voda zo záchoda a v neposlednom rade ho baví aj poštár. Aj napriek tomu všetkému ho však Jenna a John majú radi. Jenna otehotnie, privedie na svet, prvé, druhé a nakoniec aj tretie dieťa. Tvoria veľkú rodinu, ktorej neodmysliteľnou súčasťou je aj Marley. Navzájom sledujú svoje životy a hlavne Marley im svojím správaním pripomína, že život nie sú len starosti, ale hlavne veľká zábava. Tento film hovorí, aká je psia perspektíva života. Psi sú úžasní, pretože nepremýšľajú o minulosti, ani budúcnosti, užívajú si len radosť z prítomnosti. A na to my ľudia bohužiaľ často zabúdame.

 Marley a jamarley10a1Marley, John, Jenny

Psov nezaujímajú drahé autá, ani veľké domy a značkové šaty. Stačí im oslintaná palička. Pes sa nezaujíma, či si chudobný alebo bohatý, múdry či hlúpy, šikovný či babrák. DAJ MU SVOJE SRDCE A ON TI DÁ TO JEHO! O koľkých ľuďoch môžeš povedať to isté? Koľko ľudí ti umožní cítiť sa jedinečným, čistým a zvláštnym? Koľko ľudí ti umožní cítiť sa tak … výnimočne? Marley and me

Tento film si ma úplne získal a verím, že aj vám dá veľa. Myslím si, že aspoň v jednej veci si bude váš psík podobný s Marleym. Každý jeden pes je jedinečný a výnimočný a možno práve pri tomto filme si viac uvedomíte, že pes nie je len pes, že je to živá bytosť, ktorá bola stvorená len pre vás.

mar 18, 2009 | 0 | Filmy o psíkoch

Napíšte svoj názor